Home » Quinta Danisha » Curriculum Vitae

Curriculum Vitae Quinta Danisha Pompe

Ik ben Quinta Danisha Pompe en ik ben 18 jaar. Ik ben erg creatief en vind het leuk om lekker bezig te zijn.  Ik mijn eigen bedrijfje en blog die mij eigen online platvorm vormen. Ik deed een opleiding voor interieuradviseur, maar ben daarmee gestopt omdat ik het totaal niet leuk vond. Omdat ik al redelijk wat ervaring had, leerde ik niet veel nieuws en er zat daarom ook totaal geen uitdaging in.

Voorlopig werk ik bij een leuk Pr bedrijf waar veel teksten schrijf en mijzelf ontwikkel. 

Dit jaar ben ik heel veel bezig met mijn eigen blog en komen er veel nieuwe samenwerkingen online! Ook een groot hoogte punt vind ik zelf, mijn eigen magazine. Iedereen met een goed/leuk verhaal kan zich inschrijven en wie weet sta jij er in!

 

In de onderstaande informatie kun je meer over mij lezen en kom je te weten wat ik kan en wat ik op mijn lijstje kan afstrepen.

 

Wie ben ik...?

 

Naam: Quinta Danisha Pompe

Adres: Hellenburg 6 3334EJ Zwijndrecht

Telefoon nummer:06 - 87834133

Mail: QuintaDanisha@gmail.com

Nationaliteit: Nederlandse

Geboortedatum: 31-08-2000

Geslacht: Vrouw

 

Opleidingen

WellantCollege

VMBO Diploma bij WellantCollege

Op het WellantCollege heb ik een opleiding gedaan voor land en tuinbouw.

Hier ben ik geslaagd in 4 jaar.

Ook heb ben ik in 2018 een opleiding gestart voor Interieuradviseur op niveau 3 maar die heb ik nooit afgemaakt omdat deze opleiding mij in de weg stond voor heel veel leuke kansen die ik kreeg voor mijn werk en blog. Daarom besloot ik te stoppen met deze opleiding. Tot nu toe ben ik heel blij met deze keuze.

 

Projecten

Web designen projecten voor anderen. Een website voor een schoonheidsspecialiste en een voor een kapster. Ik heb al veel ervaring met het ontwerpen van websites, ook met het coderen ga ik vooruit en doe ook regelmatig cursussen  om nieuwe dingen te leren en steeds beter te worden. Mijn eigen blog heb ik zelf ontworpen en daar ga ik ook steeds mee vooruit en word steeds beter. 

Demi's Beautybar die kunt u bezoeken via de onderstaande link

De zonnepanelen achtmaal heb ik helaas offline moeten halen door de opdrachtgever. Voor informatie kunt u altijd even een mail sturen.  Wel kunt u via de screenshots zien hoe deze website eruit zag.

Stages

Floorplanner by Gert-Jan

 

Adres: Stationsplein 45-A7.008, 3013 AK Rotterdam

september 2016 - Heden

Bij Floorplanner heb ik stage gelopen om te kijken wat voor vervolgopleiding ik wilden gaan doen. Ik heb hier aan de social-media gewerkt en heb de wedstrijden op de website verzorgd. Ik was 16 en toen wist ik al vrij zeker dat ik ontwerper wilde worden. Ik vond het vooral heel erg leuk om huizen in te richten en huizen te ontwerpen. Dit was daarom ook een groot doel van mij. Ik kwam daar binnen door te mailen en te laten zien wat ik allemaal al met hun programma had ontworpen. Ze hadden geen mensen in hun bedrijf die konden ontwerpen. In eerste instantie vond ik dat heel erg gek want ik dacht dat ik daar aan zou komen en tussen mensen kwam die mij gingen leren ontwerpen maar dat was niet het geval. Ik kwam daar binnen met de vraag of ik bij hun stage kon komen lopen om te leren ontwerpen, maar dat nam een hele andere wending. In totaal waren er 20 mensen die in dit bedrijf werkten. Ongeveer 17 mensen die alle software schreven en 3 die op de administratie zaten. Ik was de jongste van het bedrijf. Na aangenomen te zijn voor mijn stage ben ik binnen 5 dagen aangenomen omdat ze ook van mij konden leren. Ik kon leren programmeren en hun konden meer leren over hun eigen programma leren met het ontwerpen. Dit was dus een win win situatie.

 


Bodyland bij Maikel Bungert

 

september 2016 - december 2016 Zwijndrecht

Mijn stage bij Bodyland. Deze stage was voor mij een keuze om te kijken of ik het vak schoonheid leuk vond. In deze stage heb ik veel geleerd over de zonnestudio, en over het vak schoonheid. Onder andere heb ik ook geleerd hoe ik gezichtsbehandelingen kan geven en hoe sommige massages gaan. Het doel van deze stage heb ik bewust gekozen om er achter te kunnen komen wat ik nou precies leuk vond. Het bezig zijn met mijn handen en mensen blij maken. Uiteindelijk is dit het toch niet geworden. 

 

Werkervaring

Albert Heijn bij Elisa
 
mei 2017 - april 2018
Bij de Albert Heijn heb ik gewerkt als kassamedewerker. Dit vond ik echt totaal niet leuk dus ben hier snel mee gestopt.
 

De Zoete Inval bij Corrie Boom
 
mei 2012 - Heden
Bij De Zoete Inval werk ik af en toe mee in de winkel en dan help ik klanten. Door mijn sociale netwerk ben ik aan dit baantje gekomen. Vroeger stond ik op antiek en Brocanten markten en toen ben ik gevraagd of ik daar wilden komen werken.
 

Floorplanner bij Gert-Jan
 
augustus 2016 - Heden
Bij Floorplanner werk ik als interieurontwerper en maak ik de wedstrijden voor op de website. Ook hou ik mij bezig met de social-media.
 

Bodyland bij Maikel Bungert
 
augustus 2016 - Heden
Bij Bodyland ben ik komen werken door mijn stage. Ik werk hier als kassamedewerker, winkelmedewerker en geef hier schoonheidsbehandelingen.
 

Rb Media Breda Jean Paul
 
Augustus -heden
Pr promoties schrijven. Teksten voor bedrijven met ervaringen en meningen om hoger in de markt te scoren. Seo instellingen van websites in de gaten houden en werken aan de nieuwe webstite. 
 

Vaardigheden

Onderhandelingsvaardigheden
★★☆☆☆ - Redelijk ervaren
 
Onderzoeksvaardigheden
★★☆☆☆ - Redelijk ervaren
 
Positieve instelling
★★☆☆☆ - Redelijk ervaren
 
Samenwerkingvaardigheden
★★☆☆☆ - Redelijk ervaren
 
Schrijfvaardigheid
★★★☆☆ - Ervaren
 
Spreekvaardigheid
★★★☆☆ - Ervaren
 
Technische vaardigheden
★★☆☆☆ - Redelijk ervaren
 

Beoordelingsvermogen

★★★☆☆ - Ervaren
 
Besluitvaardigheid
★★★☆☆ - Ervaren
 
Communicatieve vaardigheden
★★★☆☆ - Ervaren
 
Creatief vermogen
★★★★☆ - Zeer ervaren
 
Doorzettingsvermogen
★★★☆☆ - Ervaren
 
Improvisatievermogen
★★☆☆☆ - Redelijk ervaren
 
Kritisch denkvermogen
★★★☆☆ - Ervaren

Hobby's

- Bloggen

- Ontwerpen

- Designen 

- Web designen

- Schrijven 

Tekenen

Dansen

Fitness

Boksen

- Hardlopen

 

Talen

Nederlands 
★★★☆☆ - B1
 
 
Engels
★★★☆☆ - B1