Home » Quinta Danisha

Wie ben ik?


Quinta Danisha


Ik ben Quinta Danisha. Ik geloof dat er heel erg veel mogelijk is en dat je daar voor en deel zelf verantwoordelijk voor bent

Maar natuurlijk zijn er ook heel veel dingen waar je zelf geen invloed op zult hebben. zelf heb ik ervaren dat het vaak met je mindset te maken heeft en het niet ligt aan een bepaalde situatie maar naar hoe jij tegen een situatie aan kijkt.

In 2016 ben ik gestart met mijn persoonlijke blog, het delen van mijn persoonlijke ideeën en mijn persoonlijke ervaringen.

Sinds klein droomde ik er al van om later onafhankelijk te zijn. Ik schreef mij in bij de kamer van koophandel en startte mijn eigen blog. In 2017 begon ik met een opleiding voor Interieuradviseur waar ik al snel door had dat het niks voor mij was... Gestopt en doorgegaan met waar mijn hart lag!

Ik leerde dat ik meer naar binnen moest kijken dan naar buiten, om bewuster te zijn van mijzelf en om me goed te voelen óver de dingen waar ik goed in was en in door wilde groeien.

 

Nu heb ik gekozen voor een tussenjaar waar ik veel leuke dingen kan doen, kan groeien met mijn persoonlijke 

ontwikkelingen en nog heel veel andere leuke dingen waar jullie over kunnen lezen op mijn blog.

 


Wat zijn mijn hobbies?

Een van de dingen die ik het leukst vind om te doen is toch wel Web design. Het in elkaar zetten van een website. Zowel met bestaande programma's als met codes. Een tijd geleden heb ik mijn cursus Rails Girls in Rotterdam afgerond en ben zelf verder gaan leren in het coderen.

 

Maar, dat is zeker niet het enigste wat ik leuk vind om te doen.

Toen ik ooit begon aan mijn blog startte ik ook met mijn eigen kledinglijn ChapeauStreetwear waar ik nu niet meer zo veel mee doen. Het deel designen/ontwerpen vond ik heel leuk. 

Een van mijn andere hobbies is Fotograferen. Vaak krijg ik de vraag "wat fotografeer je dan?" Nou ja bijna alles. Ik geef fotoshoots, ik maak foto's van de uitstapjes die ik maak maar, ook doe ik aan productfotografie.

 

 

Wat zijn mijn doelen het aankomende jaar?

Het aankomende jaar "mijn tussenjaar" ben ik vooral van plan om van alles te genieten. De kleinste dingen die kunnen al genoeg zijn. Natuurlijk heb ik ook een aantal doelen die ik dit jaar wil behalen en dat zijn niet de kleinste.

Dit jaar breng ik mijn eigen magazine (Chapeau) uit. Hierin schrijf ik zelf verhalen en teksten maar ook komen er veel andere mensen in met hun unieke verhaal. Producten van verschillende bedrijven breng ik onder de aandacht in mijn tijdschrift. En natuurlijk alle reviews die ik geschreven heb voor bedrijven waarmee ik samen werk voor mijn blog.

 

Contact

 

heb je een persoonlijke vraag? Mail mij op QuintaDanisha@gmail.com

Voor samenwerkingen met mijn blog en YouTube kanaal, kun je ook altijd contact opnemen.